×
Menu

Cocktailworkshop

Of je nu exact kunt vertellen wat het verschil is tussen een Rob Roy en een Manhattan, of geen flauw idee hebt hoe je caçhaca überhaupt moet uitspreken: bij de cocktailworkshop van FineStrainCocktailCo kun je altijd iets nieuws leren. Op één van de mooiste locaties van Amsterdam krijg je les van de besten. We vertellen je alles dat we hebben geleerd in al die jaren, en leggen je haarfijn uit hoe je thuis een knallend feest kunt organiseren. Laat die eeuwige flesjes lauw bier en die standaard flessen droge witte wijn van de buurtsuper voor wat ze zijn, en maak van je eigen huis een echte cocktailbar de volgende keer dat je een feest host.
 
 
De cocktailworkshop
Zo zul je onder andere leren:
– over de geschiedenis van cocktails
– welke ingrediënten erin gaat,
– de benodigde technieken, zoals stirren, builden, of shaken
– alles wat je moet weten om thuis cocktails te maken
 
Verschillende cocktailworkshops
Je kunt kiezen uit drie cocktailworkshops waarna je de bereiding van drie, vier of vijf verschillende cocktails perfect zult beheersen. Zodra je de beginselen onder de knie hebt, kun je eindelijk thuis alles recreëren!

De hapjes en een heerlijk welkomstdrankje staan op je te wachten, en of het nu een vrijgezellenfeestje is of een bedrijfsuitje is: je bent verzekerd van een onvergetelijke en gezellige avond.
 
Cocktailworkshop op locatie
Mocht je liever in een vertrouwde omgeving een cocktailworkshop volgen, bijvoorbeeld in je eigen keuken, kantoor, of zelfs kantine, dan kan dit ook! Binnen een straal van 200 km rondom Amsterdam komen we langs met een portable bar, alle benodigdheden, een instructeur en al zijn expertise, en hoef je je deur niet eens uit.
 
FineStrainCocktailCo  7 dagen in de week de cocktailworkshops aan, maar bel of mail ons toch maar voor de zekerheid voor details, de mogelijkheden of een offerte.
 
Gerelateerde pagina's:
Cocktail Workshop Amsterdam - Cocktail Workshop Op Locatie - Cocktail Cursus - Cocktail Workshop - Workshop Cocktails Maken