×
Menu

Cocktail Workshop

Cocktails maken is misschien wel nooit niet cool geweest, maar sinds Tom hoofden op hol bracht in 'Cocktail', zijn bartenders de nieuwe supersterren geworden. Wil je ook weten hoe je indruk kunt maken de volgende keer dat je thuis een feestje organiseert? Op één van de mooiste locaties van Amsterdam kun je leren van de besten tijdens een cocktail workshop van FineStrainCocktailCo!
 
 
Cocktail workshop van experts
Gezamenlijk hebben onze instructeurs tientallen jaren ervaring in het vak, en ze vertellen je met plezier alles wat ze weten. Ze delen hun jarenlange ervaring met jou en je groep, en vertellen je stap voor stap tijdens de cocktail workshop waar tools zoals de muddler, jigger en barspoon nou precies voor dienen.
 
Zo zul je onder andere leren:
– over de geschiedenis van cocktails
– welke ingrediënten erin gaat,
– de benodigde technieken, zoals stirren, builden, of shaken
– alles wat je moet weten om thuis cocktails te maken
 
Verschillende cocktail workshops
Je kunt kiezen uit drie cocktail workshops waarna je de bereiding van drie, vier of vijf verschillende cocktails perfect zult beheersen. Zodra je de beginselen onder de knie hebt, kun je eindelijk thuis alles recreëren!
 
Cocktail workshop op locatie
Is het onmogelijk voor je om ons op onze prachtige locaties te bezoeken? Geen probleem, dan komen wij gewoon naar jou toe! Wil je liever in het comfort van je eigen huis, sportkantine, of kantoor een cocktail cursus volgen, dan is dat ook mogelijk: we brengen alle benodigdheden, inclusief natuurlijk één van onze instructeurs: it's all up to you.
 
FineStrainCocktailCo in beeld
Als je benieuwd bent hoe het eraan toe kan gaan: twee van onze bartenders werden voor een televisie-programma gevraagd een korte workshop te geven; de hilarische beelden kun je hier zien! Je kunt ook even bij onze foto's kijken; wie weet kom je er zelf ook tussen te staan!
 
FineStrainCocktailCo biedt 7 dagen in de week de workshops aan, maar bel of mail ons voor voor de zekerheid voor details, de mogelijkheden of een offerte.

Gerelateerde pagina's:
Cocktail Workshop Amsterdam - Cocktail Workshop Op Locatie - Cocktail Cursus - Workshop Cocktails Maken - Cocktailworkshop