×
Menu

Cocktail Workshop Amsterdam

In het hartje van Amsterdam, verborgen achter een onopvallende deur, ligt één van de mooiste clubs van de stad: FineStrainCocktailCo. Hier kun je onder begeleiding van één van onze doorgewinterde team van instructeurs een cocktail workshop volgens. Of je nu een doorgewinterde cocktailshaker bent die net dat extra beetje wilt leren, of iemand die thuis gewoon in zijn of haar eigen keuken graag iets lekkers voor zichzelf maakt; onze experts voelen feilloos aan op welk niveau je zit.
 
 
Een cocktail workshop bij FinestrainCocktailCo in Amsterdam
Onze cocktail workshop is ook perfect voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeestje, of gewoon zomaar, als gezellig begin van een onvergetelijk avondje uit. Je kunt kiezen uit drie cocktail workshops waarna je de bereiding van drie, vier of vijf verschillende cocktails perfect zult beheersen. Zodra je de beginselen onder de knie hebt, kun je eindelijk thuis alles recreëren!
 
Workshop cocktails maken op jouw gekozen locatie
Is het onmogelijk voor je om ons op onze prachtige locaties te bezoeken? Geen probleem, dan komen wij gewoon naar jou toe! Wil je liever in het comfort van je eigen huis, sportkantine, of kantoor een cocktail cursus volgen, dan is dat ook mogelijk: we brengen alle benodigdheden, inclusief natuurlijk één van onze instructeurs: it's all up to you.
 
Geniet van jouw cocktail workshop
Je wordt onthaald met een fijn welkomstdrankje waarna onze bartenders, onder genot van heerlijke versnaperingen, je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Als bedankje voor je deelname krijg je nog een paar recepten mee, zodat je thuis alles nog eens kunt oefenen.
 
 FineStrainCocktailCo  beeld
Benieuwd naar hoe het eraan toe gaat? Twee van onze bartenders werden voor een televisie-programma gevraagd een korte workshop te geven; de hilarische beelden kun je hier zien! Voor andere sfeerimpressies kun je ook even bij onze foto's kijken.
 
FineStrainCocktailCo biedt 7 dagen in de week de cocktail workshops aan, maar bel of mail ons altijd even voor details, de mogelijkheden of een offerte.


Gerelateerde pagina's:
Cocktail Workshop Op Locatie - Cocktail Cursus - Cocktail Workshop - Workshop Cocktails Maken - Cocktailworkshop